מיין קאמפיוטער ווינקל

די אחראים: זייער נייגעריג, אחראי, thefact

משנה מקום
שר שלשת אלפים
תגובות: 3504
זיך איינגעשריבען אום: פרייטאג מאי 14, 2010 4:13 pm
לאקאציע: משנה מקום יעדע שטיק צייט

מיין קאמפיוטער ווינקל

תגובהדורך משנה מקום » פרייטאג ינואר 18, 2013 11:44 am

אזוי ווי איך בין אנגעקומען צו מיין טויזענסטע תגובה האב איך געטראכט אז איך נאך קיינמאל נישט געפענט קיין אשכול נישט מיט דעי ניק אין נישט מיט מיין פריעדיגע האב איך מחליט געווען אז איך וויל אמאל שפירן די הנאה דערפון און אויך ווייל איך בין ב"ה א מומחה אין קאמפיוטערס האב איך שוין לאנג געטראכט צי מאכן ארטיקלען אויף געוויסע טיפס האב איך יעצט געפענט די אשכול פאר ווען איך האב געדולד און צייט אין ס'פאלט מיך איין עפעס צי שרייבן וועל איך עס אי"ה טון דא.

ווען איינער וויל מאכן א סקעטשועלד טעסק וואס זאל לויפן באהאלטן מען זאל עס נישט זעהן לויפן, איז דא אן עצה עס צי לאזן לויפן אלס א אנדערע יוזער, איך האב עס שוין געשריבן ערגעץ אמאל.

יעצט איז דא צוויי וועגן ווי אזוי עס צו טון:

1) אדער מאכט מען א טשעק ביי run whether user is logged on or not די חסרון איז אז מען מוז האבען א פעסווארד אויף די יוזער. און אויך אז טאמער מען טוישט די פעסווארד וועט עס נישט לויפען
2) אדער עפענט מען א נייע יוזער פאר דעם, וואס די חסרון איז אז יעדע מאל מען עפענט די קאמפיוטער האט מען נאך א יוזער ליסטעד, און טאמער האט מען נאר איין יוזער ביז יעצט איז אנשטאט ס'זאל גלייך אנקומען צו די דעסקטאפ וועט מען יעצט דארפן קליקן אויף די יוזער נאמען.

המשך יבוא - די עצה און די סיבה פארוואס די דריי עצות העלפן, און ווי אזוי זיך אן עצה געבן מיט עצה 2) וואס איז לכאורה די בעסטע אפשען.

די גאנצע ערשטע חלק איז נישט שייך פאר ווינדאוס סעווען ווייל ס'איז דא א אפשען הידען וואס טוט שוין דאס, אבער די צווייטע חלק איז נאך אלס שייך טאמער מען וויל מאכן א יוזער פאר עפעס א סערוויס און מען וויל נישט אז ס'זאל ארויפקומען ביי די יוזער ליסט ווען מען לאגט אריין אין די קאמפיוטער.

א גרויסע יישר כח פאר מומחה עצום פאר עדיטען און הערות
לעצט פאראכטן דורך משנה מקום אום מוצ"ש ינואר 19, 2013 8:34 pm, פאראכטן געווארן 5 מאל סך הכל.

אוועטאר
פאטאקי08
שר עשרת אלפים
תגובות: 11138
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג אוגוסט 09, 2007 1:30 pm
לאקאציע: בקרוב אין וואשינגטאן

תגובהדורך פאטאקי08 » פרייטאג ינואר 18, 2013 12:49 pm

קאוד: וועל אויס אלע

Public Class Form1

    Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
        Me.Visible = False
     Myfunctions()
        Me.Close()
    End Sub
End Class

אוועטאר
פאטאקי08
שר עשרת אלפים
תגובות: 11138
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג אוגוסט 09, 2007 1:30 pm
לאקאציע: בקרוב אין וואשינגטאן

תגובהדורך פאטאקי08 » פרייטאג ינואר 18, 2013 12:50 pm

מזל טוב משנה מקום!!!

משנה מקום
שר שלשת אלפים
תגובות: 3504
זיך איינגעשריבען אום: פרייטאג מאי 14, 2010 4:13 pm
לאקאציע: משנה מקום יעדע שטיק צייט

תגובהדורך משנה מקום » פרייטאג ינואר 18, 2013 1:03 pm

me.visivble דאכט זיך מיר אז מען זעהט עס נאך אין די טעסקבאר מען גראדע טוישען showintaskbar=false אבער דארפסט מאכען א פראגרעם וואס די גאנצע וואס די האסט געוואלט טון איז לויפען עפעס אויף א סקעדשועל באהאלטען

נאך א משל ווען סאיז מיך צינוץ געקומען איז געווען איך אינסטאלט פאר איינעם א פראגרעם וואס נוצט א סערוויס אין טאמער די סערוויס נוצט זיין יוזער אקאונט אין מארגען טוישט ער זיין פעסווארד איירבעט די סערוויס ווייטער ביז די נעקסטע ריסטארט אין נאכדעם פליצלונג הערט די פראגרעם אויף צי איירבעטען איז די עיצה וואס איך האב אויבען געשריבען אז מען מאכט א נייע יוזער אקאונט וואס ינער נוצט נאר מען דארף מאכען אז סזאל נישט ארויפקומען אין די יוזער ליסט

אוועטאר
דעת זקנים
שר חמש מאות
תגובות: 617
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג מאי 20, 2012 7:39 pm

תגובהדורך דעת זקנים » פרייטאג ינואר 18, 2013 1:23 pm

מזל טוב צום שר האלף, כה לחי!!!
ש'כח פון פאראויס פאר די טיפס.
--
און מזל טוב צום פתיחת הארו.. אופס... האשכול.
ווי אזוי פילט זיך עס??? :smile:

אוועטאר
זייער נייגעריג
שר האלף
תגובות: 1916
זיך איינגעשריבען אום: מוצ"ש ינואר 30, 2010 7:04 pm

תגובהדורך זייער נייגעריג » פרייטאג ינואר 18, 2013 2:24 pm

מזל טוב צום שר האלף, דיינע תגובות האבן א עקסטרע ווערד. (עכ"פ די נושאים ווואס איך ליין פון דיר :grin: )

מיר קוקן ארויס אויף די שטייגונג פון דעם אשכול, קוקט אויס ווי ס'קומט גוטע סחורה.

אוועטאר
תרגום יונתן
שר חמש מאות
תגובות: 613
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג ינואר 08, 2012 1:40 pm

תגובהדורך תרגום יונתן » פרייטאג ינואר 18, 2013 4:23 pm

מזל טוב!
-----
עפעס א רעדזשיסטרי איז דא צו באהאלטן יוזער נעימס פון די לאג-אין ליסטע.

משנה מקום
שר שלשת אלפים
תגובות: 3504
זיך איינגעשריבען אום: פרייטאג מאי 14, 2010 4:13 pm
לאקאציע: משנה מקום יעדע שטיק צייט

תגובהדורך משנה מקום » פרייטאג ינואר 18, 2013 4:38 pm

העי דעיס איז איינע פין די עצות וואס איך האב געוואלט אנקומען צי

משנה מקום
שר שלשת אלפים
תגובות: 3504
זיך איינגעשריבען אום: פרייטאג מאי 14, 2010 4:13 pm
לאקאציע: משנה מקום יעדע שטיק צייט

תגובהדורך משנה מקום » מוצ"ש ינואר 19, 2013 7:45 pm

יעצט צי די סיבה פארוואס ווען מען מאכט אז די טעסק זאל לויפען run wether user is logged on or not זעהט מען נישט די פראגרעם זאל לויפען סלויפט באהאלטענערהייט איז ווייל די סיסטעם נוצט א אנדערע window station עס צי לויפען דעי window station האט נישט קיין דעסקטאפ
עס צי זעהן אין עקשען מאך א סקעטשועל טעסק אין געדענק צי מאכען run wether user is logged onאין עפען פראסעס עקספלארער אין די הענדעלס ווינדאו קען מען זעהן צי וועלכע window station די טעסק האט אפען א הענדעל פאר מער אינפארמעשין אויף window station אין desktop קוק דא

יעצט צי די טיפ איז ווען מען וויל מאכען א באהאלטענע יוזער מאכט מען דעי רעזשיסטרי קי אבער פאר דעם וויל איך ווארענען ווער סווייסט נישט וואס ער טוט זאל עס טהון אויף זיין אייגענע אחריות HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\SpecialAccounts\UserList אין נאכדעם אין דעם זאל מען מאכען א dword value וואס די נאמען פין דעי דיווארד זאל זיין פינקטליך ווי די יוזער נאמען וואס מען וויל באהאלטען אין מען זאל מאכען א 1 פאר די וועליו סקען זיין אז סוועט נישט זיין באהאלטען ביז מען מאכט א ריסטארט אין מען ווועט נישט זעהן די יוזער וווען מען מאכט אויף די קוימפיוטער אין אויך נישט אין יוזערס ביי קאנטראל פענעל אבער ביי control userpasswords2 וועט מען עס יא זעהן אין אזעליכע סארט פלעצער

אוועטאר
געלעגער
שר עשרת אלפים
תגובות: 11872
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג מאי 17, 2009 5:52 pm

תגובהדורך געלעגער » מוצ"ש ינואר 19, 2013 7:57 pm

א גוטע וואך משנה, זייער א גלייכע זאך פון אייער זייט צו טון אזא נאבאלע אקט און עפנען אן אשכול מהנה צו זיין אנדערע לכבוד אייער טויזענסטע שפרייז-אריבער.

יישר כחכם

אוועטאר
היימישער איד
שר חמש מאות
תגובות: 885
זיך איינגעשריבען אום: פרייטאג פאברואר 13, 2009 12:30 pm

תגובהדורך היימישער איד » מוצ"ש ינואר 19, 2013 10:37 pm

יעך נוץ געווענליך די סיסטעם יאזער נעים צו ראנען די טעסק'ס ושלום על ישראל. דארף נישט קיין פעסווארד און דארף נישט קיין נייע יאזער.

משנה מקום
שר שלשת אלפים
תגובות: 3504
זיך איינגעשריבען אום: פרייטאג מאי 14, 2010 4:13 pm
לאקאציע: משנה מקום יעדע שטיק צייט

תגובהדורך משנה מקום » מוצ"ש ינואר 19, 2013 10:44 pm

סאיז דא סעקיורטי ריזענס פארוואס עס נישט צי טוהון אבער סאיז טאקע אן עיצה וואס איז נישט געפערליך צי טוהון אבער דער עיקר סיבה וואס איך האב דא געוואלט אויפטוהון איז אנציקומען צי מיין פאריגע תגובה וועגען window station אין דעסקטאפ אין בעיקר צי ווי אזוי מען מאכט א באהאלטענע יוזער

אוועטאר
פאטאקי08
שר עשרת אלפים
תגובות: 11138
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג אוגוסט 09, 2007 1:30 pm
לאקאציע: בקרוב אין וואשינגטאן

תגובהדורך פאטאקי08 » זונטאג ינואר 20, 2013 12:49 pm

משנה מקום האט געשריבן:me.visivble דאכט זיך מיר אז מען זעהט עס נאך אין די טעסקבאר מען גראדע טוישען showintaskbar=false אבער דארפסט מאכען א פראגרעם וואס די גאנצע וואס די האסט געוואלט טון איז לויפען עפעס אויף א סקעדשועל באהאלטען

נישט ריכטיג
me.visivble
און אויך
me.hide
באהאלט עס אינגאנצן אפילו פון די טעסקבאר

אוועטאר
דעת זקנים
שר חמש מאות
תגובות: 617
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג מאי 20, 2012 7:39 pm

תגובהדורך דעת זקנים » זונטאג ינואר 20, 2013 1:06 pm

כ'פאטאקי ועוד
סיי me.visible = false און סיי Hide באהאלט אים אפילו פונעם טעסקבאר.

משנה מקום
שר שלשת אלפים
תגובות: 3504
זיך איינגעשריבען אום: פרייטאג מאי 14, 2010 4:13 pm
לאקאציע: משנה מקום יעדע שטיק צייט

תגובהדורך משנה מקום » זונטאג ינואר 20, 2013 1:09 pm

פאטאקי08 האט געשריבן:
משנה מקום האט געשריבן:me.visivble דאכט זיך מיר אז מען זעהט עס נאך אין די טעסקבאר מען גראדע טוישען showintaskbar=false אבער דארפסט מאכען א פראגרעם וואס די גאנצע וואס די האסט געוואלט טון איז לויפען עפעס אויף א סקעדשועל באהאלטען

נישט ריכטיג
me.visivble
און אויך
me.hide
באהאלט עס אינגאנצן אפילו פון די טעסקבאר

איר זענט גערעכט איך האב געמאכט א טעות אבער נישט דאס איז געווען די נושא דא

משנה מקום
שר שלשת אלפים
תגובות: 3504
זיך איינגעשריבען אום: פרייטאג מאי 14, 2010 4:13 pm
לאקאציע: משנה מקום יעדע שטיק צייט

טיפ #2

תגובהדורך משנה מקום » מאנטאג ינואר 21, 2013 1:25 pm

טאמער האט איר א true crypt container וואס האט א zip פייל אין איר mount עס אויף א קאמפיוטער וואס איר ווילט נישט עס זאל בלייבען דארט א זכר פון אייער פיילס דארף מען אכטונג געבען נישט צי דאבעל קליקען די zip פייל אין אזוי עפענען די פיילס וואס ליגען אינעווייניג ווייל ווינדאוס עקסטרעקט די פיילס אויף אזא אופען צי די יוזערס temp פאלדער אין מען קען נאכדעם געהעריג זעהן די אנאינקריפטעד פייל דארטען
אז מען רעט שוין איז טאמער איינער האט גאר שטארק מורא פאר זיין פיילס אין ער וויל נישט סזאל פאר א סקונדע בלייבען אויפען קאמפיוטער איז כדי נאכען אנמאונטען די true crypt container צי אויסלעשען די קאמפיוטער אין אויסשטעקען די פלאג פאר אפאר מינוט אבער דאס איז נאר געזאגט פאר איינער וואס איז paranoid אבער איך האב עס געשריבען פאר די אינטערעסאנטקייט דערפון די עיקר טיפ איז די ערשטע חלק

אוועטאר
פאטאקי08
שר עשרת אלפים
תגובות: 11138
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג אוגוסט 09, 2007 1:30 pm
לאקאציע: בקרוב אין וואשינגטאן

תגובהדורך פאטאקי08 » מאנטאג ינואר 21, 2013 4:54 pm

משנה
איך זוך א גוטע עצה צי באהאלטן גרויסע פיילס ביי יענעם אין קאמפיוטער אן דעם וואס יענער זאל וויסן דערפון
איך רעד פון א פובליק קאמפיוטער וואס איך האב אויך עקסעס דערצו
און מיט א צייט שפעטער ווען איך וועל עס וועלן ארויסנעמען זאל יענער עס נישט האבן דיליטעד אדער געפענט

אוועטאר
ווינקל
שר שבעת אלפים
תגובות: 7777
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג מאי 21, 2009 12:10 am
לאקאציע: vinkel.ivelt ביי גימעיל

תגובהדורך ווינקל » מאנטאג ינואר 21, 2013 5:17 pm

מזל טוב משנה מקום! זאלט איר שרייבן דא אבאנטש תגובות מבתוך בריות גופא ונהורא מעליא!

---
א יישר כח פאר אלע דיינע טיפס בכל מקום שהם.

אוועטאר
ווינקל
שר שבעת אלפים
תגובות: 7777
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג מאי 21, 2009 12:10 am
לאקאציע: vinkel.ivelt ביי גימעיל

תגובהדורך ווינקל » מאנטאג ינואר 21, 2013 5:18 pm

משנה מקום האט געשריבן:טאמער האט איר א true crypt container וואס האט א zip פייל אין איר mount עס אויף א קאמפיוטער וואס איר ווילט נישט עס זאל בלייבען דארט א זכר פון אייער פיילס דארף מען אכטונג געבען נישט צי דאבעל קליקען די zip פייל אין אזוי עפענען די פיילס וואס ליגען אינעווייניג ווייל ווינדאוס עקסטרעקט די פיילס אויף אזא אופען צי די יוזערס temp פאלדער אין מען קען נאכדעם געהעריג זעהן די אנאינקריפטעד פייל דארטען

נאר וויאזוי זאל מען עס עפענען?

מומחה עצום

תגובהדורך מומחה עצום » מאנטאג ינואר 21, 2013 5:18 pm

ווינקל האט געשריבן:מזל טוב משנה מקום! זאלט איר שרייבן דא אבאנטש תגובות מבתוך בריות גופא ונהורא מעליא!

---
א יישר כח פאר אלע דיינע טיפס בכל מקום שהם.


פאטאקי: נוץ ATTRIB +S +H

משנה מקום
שר שלשת אלפים
תגובות: 3504
זיך איינגעשריבען אום: פרייטאג מאי 14, 2010 4:13 pm
לאקאציע: משנה מקום יעדע שטיק צייט

תגובהדורך משנה מקום » מאנטאג ינואר 21, 2013 6:28 pm

ווינקל האט געשריבן:
משנה מקום האט געשריבן:טאמער האט איר א true crypt container וואס האט א zip פייל אין איר mount עס אויף א קאמפיוטער וואס איר ווילט נישט עס זאל בלייבען דארט א זכר פון אייער פיילס דארף מען אכטונג געבען נישט צי דאבעל קליקען די zip פייל אין אזוי עפענען די פיילס וואס ליגען אינעווייניג ווייל ווינדאוס עקסטרעקט די פיילס אויף אזא אופען צי די יוזערס temp פאלדער אין מען קען נאכדעם געהעריג זעהן די אנאינקריפטעד פייל דארטען

נאר וויאזוי זאל מען עס עפענען?

אדער זאל מען בכלל נישט נוצען קיין zip פיילס מיט true crypt אדער זאל מען עס עקסטרעקטען צי די mounted drive

משנה מקום
שר שלשת אלפים
תגובות: 3504
זיך איינגעשריבען אום: פרייטאג מאי 14, 2010 4:13 pm
לאקאציע: משנה מקום יעדע שטיק צייט

תגובהדורך משנה מקום » מאנטאג ינואר 21, 2013 6:31 pm

פאטאקי08 האט געשריבן:משנה
איך זוך א גוטע עצה צי באהאלטן גרויסע פיילס ביי יענעם אין קאמפיוטער אן דעם וואס יענער זאל וויסן דערפון
איך רעד פון א פובליק קאמפיוטער וואס איך האב אויך עקסעס דערצו
און מיט א צייט שפעטער ווען איך וועל עס וועלן ארויסנעמען זאל יענער עס נישט האבן דיליטעד אדער געפענט

די שאלה איז ווי א גרויס בקי יענער איז און אויך צי די פייל דארף עפעס עקסקיוטע צי סאיז א פלעינע פייל בקיצור וואס די פייל דארף טוהן און אויך צי יענער מעג וויסען אז עפעס איז דארט נאר ער זאל עס נישט קענען עפנען

משנה מקום
שר שלשת אלפים
תגובות: 3504
זיך איינגעשריבען אום: פרייטאג מאי 14, 2010 4:13 pm
לאקאציע: משנה מקום יעדע שטיק צייט

תגובהדורך משנה מקום » מאנטאג ינואר 21, 2013 6:33 pm

מומחה עצום האט געשריבן:
ווינקל האט געשריבן:מזל טוב משנה מקום! זאלט איר שרייבן דא אבאנטש תגובות מבתוך בריות גופא ונהורא מעליא!

---
א יישר כח פאר אלע דיינע טיפס בכל מקום שהם.


פאטאקי: נוץ ATTRIB +S +H

אבער נוצט עס נאר אויב איר זענט זיכער אז יענער ווייסט נישט ווי אזוי צי טוישען פאלדער אפטשענס וואס רוב עולם ווייסט ווי אזוי צי טוהון

משנה מקום
שר שלשת אלפים
תגובות: 3504
זיך איינגעשריבען אום: פרייטאג מאי 14, 2010 4:13 pm
לאקאציע: משנה מקום יעדע שטיק צייט

תגובהדורך משנה מקום » מאנטאג ינואר 21, 2013 10:41 pm

הערה אויף טיפ #2 אז סקען אויך בלייבען אינפארמעישין אין די סוועפ פייל aka פעידש פייל איז דא א עיצה צי טוישען א רעזשעסטרי קי אבער די קאמפיוטער וועט נעמען זייער לאנג צי אויסלעשען
סאיז זייער נישט רעקאמענדעד צי טוהון נעמטס עס אן אלס נאך א ידיעה אין סעקיורטי http://support.microsoft.com/kb/314834 און דאס איז אויך פארשטייט זיך פאר איינער וואס איז paranoid

אוועטאר
פאטאקי08
שר עשרת אלפים
תגובות: 11138
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג אוגוסט 09, 2007 1:30 pm
לאקאציע: בקרוב אין וואשינגטאן

תגובהדורך פאטאקי08 » מאנטאג ינואר 21, 2013 11:41 pm

מומחה עצום האט געשריבן:
ווינקל האט געשריבן:מזל טוב משנה מקום! זאלט איר שרייבן דא אבאנטש תגובות מבתוך בריות גופא ונהורא מעליא!

---
א יישר כח פאר אלע דיינע טיפס בכל מקום שהם.


פאטאקי: נוץ ATTRIB +S +H

שכח מומחה א געוואלדיגע עצה
איך וואלט געזיפט די פיילס און עס געסעווט אין סיסטעם פאלדער און רינעימד די פיייל אונטערען נאמען win32xcr.bin וכדומה...


צוריק צו “דעוועלאופערס ווינקל”

ווער איז אונליין

באנוצערס וואס דרייען זיך דא: נישטא קיין איינגעשריבענע באנוצערס און 2 געסט